Het Uniform

Het dragen van een uniform is bij ons verplicht vanaf de Kwiks. Het zorgt voor herkenbaarheid en voor een groepsgevoel. Bovendien is de bewegingskledij van de Chiro gemaakt voor ‘s zondagse activiteiten en dus zeker de moeite waard! Dus, als je gekozen hebt voor de Chiro, lijkt het ons een kleine moeite om ook een uniform aan te schaffen.
Voor alle nieuwe leden, maar ook voor onze ervaren Chiro-leden… 

Voor Pinkels en Speelclub 
Voor de Kwiks, Tippers, Tiptiens en Aspiranten

Aan de Pinkels/ Ponkels en Speelclub vragen we enkel om kousen te dragen. Verder raden wij kledij die vuil mag worden en voldoende warm is aan.

 

 

Vanaf de Kwiks is het uniform verplicht: een beige Chiro rok, Chiro broekrok of Chiro short met een Chiro T-shirt (een rode of die van Chiro Eversheim zelf) en kousen, een Chiro hemd of pull.

 

Denk er ook aan om alles duidelijk te naamtekenen. Het uniform is te koop in De Banier

(meer informatie: www.debanier.be). We zijn er van bewust dat deze kledij redelijk duur is, maar de kinderen halen er jarenlang speelplezier uit!

Chiro Eversheim Kledij

De Chiro-Eversheim pulls zijn te koop na elke Chirozondag aan 20 euro. Spreek gerust een leidster aan na de sluiting!

We verkopen ook T-shirts aan kinderen die niet op kamp zijn geweest. Deze kosten slecht 5 euro. Indien jouw dochter nog geen T-shirt heeft, vergeet dat dan niet te vermelden bij de inschrijving. Dochter al ingeschreven en niet vermeld? Stuur ons een mailtje!

Behalve het uniform raden wij ook om reserve speelkledij mee te nemen, en dus je mooiste kleren thuis te laten, want elke zondag kan een vuile zondag zijn!

© 2016 by Serafine Dierickx, Amber Sannen en Joke Drabs (beter dan de jongens)

Vind ons:

Potaardestraat 3, 1860 Meise

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now