Playing with Masks

FYSIEKE

CHIRO

YES! Online Chiro blijkt precies eindelijk definitief achter de rug. Ben jij benieuwd hoe we onze fysieke Chiro organiseren?

Scrol zeker naar beneden om de volledige organisatie en planning terug te vinden, het is belangrijk deze door te nemen alvorens deel te kunnen nemen zondag!

Heb jij nog materiaal dat onze Chiro weleens zou kunnen gebruiken? Wij zijn steeds op zoek naar sponsoring! Aarzel dus niet om ons via mail te contacteren of ons aan te spreken na een Chirozondag.

Dit jaar doen we mee aan de Trooper actie. Wat houdt dit in? Met Trooper kan je gratis verenigingen steunen door een paar klikjes extra te doen bij jouw online aankopen. 

Hoe werkt het?

1. Iedere vereniging heeft een unieke Trooperpagina, dit is de onze:        https://www.trooper.be/chiroeversheim

2. Op deze pagina staan links naar webshops.

3. Als je via de links op de Trooperpagina van Chiro Eversheim naar de webshop surft, weet de shop dat jij onze vereninging wil steunen.

4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

5. Van elke cent die jij uitgeeft, gaat een percentje naar onze vereniging!

FYSIEKE CHIRO

AFSPRAKEN

 • De groepen bestaan uit maximaal 10 personen (leiding niet inbegrepen). Indien de leden met meer dan 10 per groep aanwezig zullen zijn op de chiro, zullen we hen opsplitsen.

 • Vanaf 12 jaar is een mondmasker op de Chiro verplicht. We willen hier streng in optreden dus leden boven de 12 jaar die toekomen zonder mondmasker kunnen wij helaas niet toelaten.

 • U bent verplicht uw kind in te schrijven voor elke deelname aan onze Chiroactiviteiten. Via MAIL kan u de link terugvinden om uw kind in te schrijven (Opgelet, de link zal elke week veranderen). 

 • Door corona kunnen wij geen vieruurtjes uitdelen, gelieve uw kind zelf een koekje en drankje mee te geven.

 • Zorg ervoor dat de kinderen warm gekleed naar de Chiro komen. Alle activiteiten worden buiten georganiseerd. Wegens corona kan er geen gebruik gemaakt worden van de lokalen.

 • Indien uw kind symptomen vertoont of ziek zijn, rekenen wij op jullie verantwoordelijkheid om hen zeker niet naar de Chiro te sturen. Verder rekenen wij op jullie gezond verstand en het aanhouden van de voorgeschreven maatregelen.

 • Indien u meer informatie wenst, kan u dit terugvinden op volgende link: https://chiro.be/corona

 

PLANNING

Wij zullen opnieuw de werking van september toepassen, dit wil zeggen dat jongens en meisjes elke week afwisselend in shiften Chiro zullen geven. De planning voor de komende weken kan je onderaan deze pagina bij 'kalender' terugvinden!

Elke groep zal bij het aankomen op en verlaten van de Chiro op een verschillende plaats worden verwacht. Hieronder kunnen jullie de plattegrond terugvinden. Het is de bedoeling dat u als ouder uw kind afzet aan de Chiro maar het terrein zeker niet betreedt.

 • Pinkels/Ponkels aan de duivenshappers (aan hun eigen lokaal)

 • Speelclub aan het openingsterrein van de jongens (veldje achter de duivenshappers)

 • Rakwi’s aan het groot grasveld (voetbalveld)

 • Tito’s aan het klein grasveldje (het L.A.K.)

 • Keti’s aan de fietsenstalling

 • Aspiranten aan de ingang van de nieuwe lokalen

Schermafbeelding 2021-02-11 om 12.54.08.
De Warmste Week bij Chiro Eversheim!

De afgelopen weken voerde de leidingsploeg, samen met de leden, allerlei leuke en warme acties uit voor de warmste week om mensen in onze buurt een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. We werden hier door Dieter Coppens, Kevin én Bazart (ja, je leest het goed!) met #soeperbedankt uitbundig voor bedankt. Dit moeten we natuurlijk met jullie delen, want zonder onze leden was dit niet gelukt! Geniet!

Kalender

De jongens en de meisjes geven, momenteel door Corona, afwisselend in shiften Chiro.

Zondag 09/05

 

Zondag 16/05

 

Zondag 23/05

 

Zondag 30/05

 

Zondag 06/06

 

Zondag 13/06 

Jongens: 13u-15u30 Meisjes: 16u-18u30

 

Meisjes: 13u-15u30 Jongens: 16u-18u30

 

Jongens: 13u-15u30 Meisjes: 16u-18u30

 

Meisjes: 13u-15u30 Jongens: 16u-18u30

 

Jongens: 13u-15u30 Meisjes: 16u-18u30

 

Meisjes: 13u-15u30 Jongens: 16u-18u30